Monday, May 24, 2010

kesana kemari



Sejak dua minggu lepas, sibuk kesana kemari menghadiri interview.

Jumaat : Japan Tobacco International- Menara RB Manulife, Damansara

Isnin : Ivis Group - TPM Bukit Jalil

Selasa : Aker Solution (Oil & Gas) - Menara HLA

Khamis : Infineon Technologies (Fab Manufacturing) - Melaka

Selasa : Bank Muamalat - KL

Sebenarnya tak de benda yg challenging pun dalam interview skrg.
Cuma ada satu interview yg aku suka, dgn Aker Solution, interviewer tanya pasal visi + misi kehidupan ku dalam berkarier.

Mmg interesting sebab you can see the wisdom, vision of a great leader that he portayed if I cud work under him.

Technical skills boleh dipelajari (IQ), tapi EQ dan SQ tak ramai org yg ada...

Masih menanti keputusan interview mingu2 lepas....

Insyallah, yang terbaik dariNYA utk ku.

2 comments:

Lintasan Hati said...

Semoga berjaya didlm mencari pekerjaan....mcm saya ni masih mencari pekerjaan yg sesuai...biasalah tu semua tu adalah adat....Allah akan memberi yang terbaik buat kita.

myadlan said...

insyaAllah. semoga ko dapat la kerja yang sesuai dan dapat memberi kejayaan dunia dan akhirat..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails