Monday, June 28, 2010

Flight to Yaman




Sepetang di KLIA menghantar akhi Izzat ke Yaman. 



Makan buat kali terakhir di Malaysia. Mahal jgn cakap la...


Pandang kiri, pandang kanan, nasi kandaq tak dak ka?


Harga taraf KLIA


Check-in


Yemenia Airlines - IY 0863 via Jakarta n Dubai
ETD : 17:05 (KUL)
ETA : 03:30 (SANAA)

 
Izat : Ish...ni awat pi Ghaza plak?
Syed : Ni nama hang la Yop!
Izat : Oooo....Ingat nk pi Gaza tadi...seriau cheq  :)





Chief The Mission memberikan passport dan tiket masing2


Taklimat dari Chief The Mission, the do & dont's dalam flight.
Briefing tentang suasana dan cuaca di Yaman


Sessi gambar bersama keluarga
Izzat, mak, adik, along, ayah.


Pak Anjang : Ni Pak Anjang nak habaq kat hang ni, 
blajaq betoi2, jgn dok main apa nama tu,,,Fesbook ajer! 
Izzat : ngee~


Suasana sedih dan pilu bilamana mak ayah, sanak saudara dan sahabat handai memberikan pelukan perpisahan kepada bakal Huffaz dan Hafizah

Mak : Separuh jiwaku pergi, jaga diri baik2 nak....dirantau org....


 



 

 
Dalam tawa dan senyum itu, ada sendu yang zahirnya tak terucap

 
bye-bye semua....




 
 Aerotrain dari Main Terminal Building to Satelite Building















1 comment:

Kucin765G said...

laa... untung la dpt belajaq kat Yaman nun.. setengah orang , mcm aku ni belajaq kt sini ja. :') anyway nice post.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails